Over FOSKE

ZORGEN VOOR DE ZORG VAN MORGEN

De automatiseringsprocessen van FOSKE helpt u om de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van reiniging en sterilisatie van medisch instrumentarium te waarborgen, en maakt werk op de sterilisatieafdeling voor iedereen veiliger, gezonder – en leuker. Ontdek hoe u met FOSKE uw ziekenhuis op voorsprong zet.

FOSKE automatiseert product- en informatiestromen en optimaliseert het werkproces en de werkstations op Centrale Sterilisatieafdelingen (CSA). We combineren innovatieve robot-, vision- en track & trace-technologie om de hoogst haalbare kwaliteit, efficiency en flexibiliteit te realiseren. Maar ook minstens zo belangrijk: door het aantal loopbewegingen te verminderen, instrumentennetten via liftsystemen automatisch te verwerken en de werkplek lean en ergonomisch in te richten, verhogen we de ergonomie en het werkplezier op de afdeling.

De automatisering van een CSA met FOSKE past volledig in het streven naar toekomstbestendige gezondheidszorg. Het beter beheersbaar maken van het sterilisatieproces leidt tot een efficiencyslag die kan oplopen tot 40%. De sta- en zitwerkplekken zijn comfortabel en ergonomisch ingericht, zodat het werk op een verantwoorde wijze verloopt. Zo garandeert FOSKE kwaliteit op elke CSA.

LOGISTIEKE INTELLIGENTIE, ERGONOMISCHE INRICHTING EN GECONTROLEERDE MATERIAALFLOW

  • De autonoom mobiele robots van FOSKE kunnen tot wel 60 kg dragen, en houden zich dankzij 8 sensoren altijd aan de verkeersregels binnen de afdeling
  • Manden worden volautomatisch gevuld en ingedeeld, op basis van onder meer prioriteit en ruimtebesparing. Zo blijft een mand nooit nodeloos halfleeg, en hoeven levensreddende operaties nooit te wachten op cruciale instrumentaria.
  • De achterliggende software kan probleemloos worden geïntegreerd met bestaande ziekenhuisapplicaties als Chipsoft, HiX en EPIC. Wij ontzorgen u volledig tijdens de implementatie.
  • Door het aantal loopbewegingen te verminderen, manden via liften te vervoeren en de werkplek lean en ergonomisch in te richten, verhogen we het werkplezier op de afdeling.
"Ontdekken hoe FOSKE jouw CSA sterker maakt?"
Jelmer Veenstra Sales & Design Engineer
Neem contact op